یزد شهری با قهوه مخصوص خود

یزد به نخستین شهر خشت خام جهان مشهور است و به عنوان نخستین شهر تاریخی ایران و بیست‌ودومین اثر تاریخی کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است. یزد به معنای باستانی و دیرینه نیایش و ایزد است و دین آیین زرتشت در این شهر همچنان پا برجاست. به طوری که جمعیت بزرگی از زرتشتیان ایران در یزد ساکن هستند.

این شهر به شهر بادگیرها، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه‌ها، شهر شیرینی، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب معروف است و یکی از قدیمی ترین شهر های ایران و حتی جهان علاوه بر مکان های تاریخی و دیدنی دارای سوغاتی های خوراکی بسیار خوشمزه و همچنین صنایع دستی جذاب و با کیفیتی میباشد و در کنار همه اینها، قهوه یزدی نیز یکی از محصولات منحصر به فرد شهر یزد است. قهوه‌ای غلیظ و گس با طعم شیرین و عطر هل که در مراسم پرسه سرو می گردد و پرسه نامی است که زرتشتیان و یزدی‌ها به مراسم ختم درگذشتگان می‌گویند.

قهوه یزدی نوعی قهوه سنتی و بومی در شهر یزد است که با استفاده از هل، گلاب و نبات در تولید آن و همچنین مدت زمان پخت طولانی طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی دارد. تاریخچه این قهوه بنوشته ویکیپدیا به دوره قاجاریان می‌رسد.

روش تهیه قهوه یزدی به روش سنتی

برای تهیه قهوه یزدی به روش سنتی، پودر قهوه ترک را همراه با آب، هل، گلاب و نبات یزدی در ظروف مسی ریخته و حداقل ۶ ساعت روی حرارت قرار میدهند. تا مزه ها با هم ترکیب شود و قهوه نسبتا غلیظی با مزه و طعم و عطر دلپذیری به دست می آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست