طبع شناسی انواع ادویه ها

طبع شناسی
از ترکیب عناصر اربعه، یعنی آتش، ‌هوا، آب و خاک،‌حالت خاصی در انسان به وجود می آید که خصوصیات همه ی آن عناصر را دارد، ولی گاه به خاطر وراثت و شرایط اقلیمی، مانند آب و هوا،‌دما و نوع تغذیه بعضی از این عناصر موجود در بدن آدمی بر دیگری غلبه می نماید و همین امر موجب می گردد بدن آدمی گرایش به حالت های اسیدی یا قلیایی و یا حالتی بین این دو پیدا کند که آن را «طبع» می نامند .

غذا عمده ترین مواد مصرفی بدن انسان است که روزانه حدود سه بار از آن استفاده می کنیم. موادی که غذای انسان را تشکیل می دهند عبارتند از: مواد آلی، مواد معدنی و مایعات. هر عضوی از اعضای بدن انسان از غذای خاصی استفاده می برند. پروتئین ها برای همانند سازی، قند برای تولید انرژی، چربی ها برای تولید هورمون ، و ویتامین ها برای سریع تر کردن عملیات سوخت و ساز و جذب و دفع مواد، برای بدن مفید هستند.

طبع انواع ادویه ها:
اسطو خودوس ⬅️گرم وخشک
آویشن ⬅️گرم وخشک
بادرنجبویه ⬅️ گرم وخشک
برگ بو ⬅️گرم وخشک
تخم کافشه ⬅️ گرم وخشک
خردل ⬅️ گرم وخشک
دارچین ⬅️ گرم وخشک
رزماری ⬅️ گرم وخشک
زردچوبه ⬅️ گرم وخشک
زعفران ⬅️ گرم وخشک
زنجبیل ⬅️ خیلى گرم وخشک
زیره ⬅️گرم وخشک
سماق ⬅️سرد وخشک
سیاه دانه ⬅️ گرم وخشک
فلفل ⬅️ گرم وخشک
قهوه ⬅️گرم وخشک
کاکائو ⬅️گرم وخشک
گل گاوزبان ⬅️گرم وتر
تندوری ⬅️گرم وخشک
گلپر ⬅️گرم وخشک
میخک ⬅️گرم وخشک
نشاسته ⬅️سردوخشک
نمک ⬅️ گرم وخشک
نمک دریا ⬅️ گرم وخشک
هل⬅️کمى گرم وخیلى خشک
وانیل⬅️گرم وخشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست